CasaTunes multi-room ozvučenje

>CasaTunes brošura<

>Pregled modela<

Što je to CasaTunes Multi-room ?

CasaTunes je muzički multi-room sustav - namjenjen za slušanje glazbe u više prostorija, sa time da se u svakoj prostoriji može individualno odabrati izvor glazbe i podešavati glasnoća.

Najmanji CasaTunes sustav podržava 3 prostorije, a najveći 24. Sustav je moguće proširiti sa 5 do 10 dodatnih prostorija putem Apple Airplay tehnologije za bežično povezivanje putem računalne mreže - Wi-Fi.

Na koji način se upravlja glazbom ?

Sustavom se može upravljati na više načina :

-          putem CasaTunes aplikacije instalirane na pametni telefon ili tablet ( Apple i Android )

-          web sučelje putem preglednika ( npr. Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome ... )

-          zidni upravljač sa tipkama i ekranom

U slučaju da se glazba sluša sa Apple uređaja, zahvaljujući Apple AirPlay tehnologiji nije potrebno nikakvo dodatno sučelje, glazba se direktno emitira u sustav odnosno u prostoriju.

Koji su mogući izvori glazbe ?

CasaTunes sadrži disk velikog kapaciteta za pohranu glazbe, a može i direktno pristupati glazbi sa ostalih računala spojenih u mrežu. Podržani su svi standardni formati, uključujući i FLAC.

Putem Interneta moguće je slušati radio postaje - servisi poput BBC, CBC, JAZZRADIO.com®, SHOUTcast®, SKY.FM®, SomaFM i TuneIn®.

Na raspolaganju su i muzički servisi poput Grooveshark®, SiriusXM®, Slacker, Spotify® i Pandora®.

Integrirani CD player postoji kao opcija, ovisno o modelu.

CasaTunes sadrži i klasične linijske ulaze, za spajanje reproduktora poput CD playera i slično.

Kako se spajaju pojačala i zvučnici ?

Žičane prostorije ( pojačala ) se spajaju kabelom putem analognih linijskih izlaza. Modeli CT-4+ i CT-8+ sadrže i digitalni optički izlaz.

CasaTunes može raditi sa svom standardnom audio i Hi-Fi opremom ( predpojačalima, pojačalima, zvučnicima, aktivnim zvučnicima... ).

Pomoću Wi-Fi-a i Apple AirPlay moguće je bežično spojiti prostorije - putem AirPlay receivera ili aktivnih AirPlay zvučnika.

 

CasaTunes Music System

CasaTunes Multiroom